Isolering

Hetag Tagmaterialer A/S tilbyder et bredt udvalg af isoleringsmaterialer, herunder både mineraluld, EPS, XPS og celleglas

Taulov Dry Port 13

Isolering der passer til dit behov

Find det ideelle isoleringsmateriale til din arbejdsopgave hos Hetag Tagmaterialer

Isolering bruges i forbindelse med udførelse af et såkaldt varmt tag, d.v.s. et tag hvor isoleringen ligger oven på konstruktionen, tage, tagterrasser, P-dæk samt taghaver.

Tagisolering er en af de mest effektive måder til at forbedre varme-, lyd- og brandsikkerhedsmæssige egenskaber. Desuden er det særdeles omkostningseffektivt.

Isoleringstoppladerne bruges i etlags-løsninger, eller flerlagsopbygning kombineret med underlagsplader. Isoleringen fastgøres mekanisk. Derefter bruges kiler til opbygning af fald på tagflader. Til dette formål findes der ligeledes skotrendekiler etc.

IKO Enertherm PIR

Rockwool

Vi tilbyder et stort sortiment af isoleringsmaterialer

Hos Hetag Tagmaterialer har vi en stor variation af materialer til tagisolering, så vores kunder altid har muligheden for at finde det  match, der passer perfekt til deres varmt tag-opgave. 

 Vi tilbyder blandt andet: 

Er du interesseret i at høre mere om Hetag Tagmaterialers muligheder for isoleringsmateriale til din varmt tag-opgave? Så kontakt os her.

Kontakt Kundecenteret for mere information

Kundecenter | Hetag Tagmaterialer A/S

Telefon: +45 76 75 26 33 E-mail: Kundecenter@hetag.dk

1
expand_less