Grønne tage

Vi kan nu tilbyde en systemløsning Nature Impact+ ® Roof til ekstensive grønne tage

Design Uden Navn (1)

Hvorfor grønne tage

Det danske vejr forandrer sig. De næste 50 til 100 år er kraftige regnbyger og skybrud en uundgåelig realitet, varsler DMI’s klimamodeller. Derfor er grønne tage en fremtidssikret investering, der både mindsker belastningen af kloaknettet og oversvømmede kældre. Store mængder regnvand stiller krav til fremtidens byggeri.

Grønne tage har længe været et lovkrav i udlandet og i flere kommuner herhjemme kommer der nu krav om, at hustage skal konstrueres med grønne tage.

Grønne tage kan reducere nedløbet fra tagflader med over 50 %. Derfor er det billigere, at etablere grønne tage frem for at udbygge eksisterende kloaksystemer. Et grønt tag er ikke bare smukt, men er en vigtig del af løsningen til håndteringen af regnvandet i byerne med udsigten til flere og kraftigere skybrud.

Hetag Tagmaterialer A/S kan nu tilbyde en systemløsning Nature Impact+ ® Roof til ekstensive grønne tage.

Systemet er modulbaseret og udført i kvalitetsmaterialer med stor fokus på såvel planterne som vækstmediet. Selve modulet har nogle unikke egenskaber bl.a. i forhold til afvanding og vandtilbageholdelse. Vækstmediet er certificeret efter førende europæiske standarder og testet op mod den tyske FLL’s guidelines til grønne tage.

Tag 4

Garanti

  • 5 års systemgaranti

  • 5 års gro garanti

  • Producenten er erfarne gartnere, der har stor erfaring grundet deres øvrige aktiviteter som gartnerifirma

  • BROOF (t2) brandgodkendelse

Læs vores folder GRØNNE TAGE – Effektive løsninger til specialkonstruktioner eller klik ind på natureimpact.com – og læs mere om tagbeplantning.

Kontakt Kundecenteret for mere information

Kundecenter | Hetag Tagmaterialer A/S

Telefon: +45 76 75 26 33 E-mail: Kundecenter@hetag.dk

1
expand_less