Hvem er Hetag Tagmaterialer

Hetag Tagmaterialer A/S er en frisk og dynamisk virksomhed med mere end 45 års erfaring i ryggen.

Hetag 19 © Jonas Fotografi

Solid erfaring og kvalitet gennem 45 år.

En tagpapleverandør der kan hjælpe fra start til slut

Hetag Tagmaterialer er en erfaren virksomhed, med solide rødder i tagdækningsindustrien og tætte forbindelser til vores kunder. I mere end 45 år har vi hjulpet professionelle tagdækkere i hele Danmark med at gøre deres arbejdsdag på taget endnu mere effektiv.

På vores hovedkontor i Vejle finder du 12 ansatte, der alle har til formål at være behjælpelige for vores kunder fra start til slut. Det er ikke for sjov når vi påstår at vi tilbyder ”Alt under ét tag”.

Cover

CM Lastbil1

Hos Hetag Tagmaterialer får du tagpap, beregning og levering i én pakke:

  • Branchens største sortiment af alt til den professionelle tagdækker, lige fra tagpap, membraner, flydende produkter, grønne tage, isolering, ovenlys, tagbrønde, alu-profiler, gasbrændere, tøj, sko og meget mere 
  • Tekniske beregnere, der dagligt hjælper vores kunder med mængdeberegninger og kalkulation. 
  • Logistikmedarbejdere, der effektivt sørger for at dine materialer ankommer til tiden i en samlet pakke direkte på taget. Vi kan levere i helt op til 32 meters højde. 
  • Erfarne fagpersoner, der altid står klar til at hjælpe vores kunder med faglige tvister og spørgsmål omkring de nyeste regler og anvisninger.

Interesseret i hvordan vi kan hjælpe dig?
Kontakt os
 eller se vores udvalg af produkter og services.


Ideen bag Hetag Tagmaterialer

Ideen bag Hetag Tagmaterialer er, at vi gerne vil samle alt det den professionelle tagdækker har brug for, under et tag. Det gælder alt lige fra beregning og produktudvalg til pakning og levering direkte på taget. På den måde kan tagdækkerne koncentrere sig om at udføre tage til deres egne kunder, og slipper for selv at skulle arrangere aftaler med adskillige forhandlere for at kunne komme i gang.

Som en af Danmarks største leverandører af tagpap og tagdækningsmaterialer har vi også muligheden for at forhandle sig frem til de bedste priser hos materialeproducenter gennem mængderabat. Disse fordelagtige priser kan vores kunder nyde godt af, når de vælger Hetag Tagmaterialer som leverandør.

DSC 0837
  • Logo Hetag
expand_less