fbpx
X
X

Greve-afdeling:

Husk at der også er mulighed for betjening samt afhentning af varer hos vores Greve-afdeling.

Læs mere

Øvrige tiltag

Øvrige tiltag

Hos Hetag Tagmaterialer har vi løbende iværksat en række initiativer, der sikrer, at vi har miljøet for øje og at vi hele tiden bliver bedre.

Medarbejdere

Hetag Tagmaterialer ser medarbejderne som vores væsentligste ressource for at kunne drive en sund forretning.

Derfor gør vi alt, for at passe på dem og sikre os, at de arbejder under forsvarlige og sikre vilkår og ikke mindst, at de trives. Vi har i de senere år haft en meget aktiv arbejdsmiljøorganisation, der har gennemført små og store arbejdsmiljøopgaver.

Derudover sætter vi en dyd i løbende at følge op på medarbejdernes trivsel via halvårlige medarbejder tilfredshedsundersøgelser samt afdelings- og teammøder.

Hos Hetag Tagmaterialer har vi en tradition for at involvere medarbejderne i udarbejdelsen af vores strategi. På den måde sikrer vi, at der er commitment fra medarbejderne om virksomhedens visioner og at alle arbejder sammen mod fælles mål.

Affald og deponi

Efter en optimeringsperiode siden 2013, er det lykkedes Nordic Waterproofing at minimere produktionsspild til under 2%, hvor målet for 2015 er 1,2%. Denne mængde affald sorteres og genbruges via et ’recycling’-samarbejde med Tarpaper, som genanvender materialerne til produktion af asfalt – ”from roof to road”.

Hele 135 T tagpapaffald anvendes i produktionen af asfalt.

Nordic Waterproofing sørger også for at sortere andet affald til genanvendelse, det gælder bl.a. sand, pap, folie og anden emballage, således at mængden af brændbart affald minimeres.

Hos Hetag Tagmaterialer presses alt pap og plastik og leveres til genbrug.

Alle glødepærer på kontor og lager er skiftet til strømbesparende LED pærer

Leverandører og transport

Når vi indgår i et samarbejde med en leverandør, er det ligeledes vigtigt, at også de fører en energirigtig forretning.

Derudover kører alle vore vognmænd kun med lastbiler med Euro 4 motor eller opefter.

Leverancer på Sjælland er optimeret sammen med vores vognmænd, således at transport mellem Hedensted og Sjælland er lagt over på modultog for at udnytte transporten mest muligt.